Vise bilag på ekstern skjerm – oppdatert funksjonalitet i Sumango

En etterlengtet funksjon er nå tilgjengelig i Sumango on Business Central er å kunne vise ett bilag på ekstern skjerm.
Selv om digitaliseringen og bruk av tjenester som EHF, OCR tolk og AI (Artificial Intelligence (kunstig intelligens)) stadig øker i omfang, er det ett behov for å kunne vurdere enkeltbilag. Med Sumango kan du få til «både og», dvs. at vi kan tolke bilag automatisk og gjennom regelsett i tillegg til at regnskapføreren kan håndtere bilagene manuelt der det er behov.

Tradisjonelt har regnskapsføreren ofte 2 (eller flere) skjermer å jobbe med, og at man kan trekke ut bilag på ekstern skjerm er nå endelig på plass i vår løsning. Det er nå på plass i vår løsning, sammen med mye annet spennende – blant annet en oppgradering av dokumentflyt. Ta en titt om hvordan vi håndterer dokumentflyten her.

Ta en titt på vår enkle selvforklarende video, som er lagt ut på Youtube !

Sumango gjør stadig forbedringer i produktet. Når vi i tillegg nyter godt av masse standard funksjonalitet fra Microsoft, mener vi at vår løsning gir deg en enklere hverdag. Med oppgradering til Microsoft Business Central følger det mye ny funksjonalitet. En sikker, fleksibel og effektiv skyløsning for å gjøre gode virksomheter bedre.

Ønsker du å få en nærmere presentasjon av vår regnskapsløsning, ta kontakt med oss gjennom skjema under. Vi er selvfølgelig også tilstede i sosiale medier som LinkedIN og Facebook, eller rett og slett på mail eller telefon.

Send oss en mail, og vi kontakter deg så snart vi kan!

4 + 4 = ?