I den siste teknologi undersøkelsen blant Regnskap Norge sine medlemmer er ett av punktene som ble undersøkt «Hvor fornøyd er du med senere års utvikling i priser og betingelser».

Sumango reduserer dine systemkostnader. Det liker vi! Det har også vært viktig for oss i forbindelse med overgang også til vår oppgraderte løsning som nå er laget på Microsoft D365 Business Central.

Reduserte IT kostnader

Med Business Central som forretningsmotor, har BÅDE regnskapsfører og kunden ett godt, enkelt og rimelig forretningssystem sammenlignet med andre. Men enkle brukergrupper/-typer og en forutsigbarhet på transaksjonskostnadene bidrar vi med å kunne redusere IT-kostnaden. Dette gjelder både internt i regnskapsbyrået og hos kunden.

Med «Sumango on Business Central» tilbys mye funksjonalitet som hos andre konkurrenter er tillegg….. Sumango er laget for skyen og vil alltid være tilgjengelig for deg og dine brukere. Uavhengig av hvilken enhet du ønsker å jobbe med!

Sumango forbedrer og utviklere hele tiden ny funksjonalitet og tilbyr også nå Sumango Lønn. Nå har regnskapsføreren tilgang til lønn, i tillegg til effektiv løsning for bank (betaling, innbetaling og avstemming) som gjør arbeidsdagen mer effektiv.

Samhandling på tvers av Microsoft produkter

Som kunde av regnskapsbyrået, kan dere jobbe sammen i samme løsning. Har du en Microsoft konto idag, som ofte inkluderer Outlook, Word, Excel osv. kan du koble dine data enkelt sammen. Du kan håndtere tilbud, ordre og kundeinformasjon direkte fra din Outlook. Dette vil spare deg for både tid, frustrasjon og irritasjon….

Få den samme brukeropplevelsen uavhengig av hvordan du distribuerer – i skyen, lokalt eller en kombinasjon av begge deler.

Ta virksomheten med deg på farten med en konsekvent og intuitiv opplevelse for både Windows-, Android- og IOS-enheter, og få mobil tilgang til Business Central og Sumango.

Sumango, som resten av «Microsoft-familien» er ett rollebasert system. Du kan alltid være oppdatert på ditt selskaps økonomi!

Velg «Sumango on Business Central» sammen med din regnskapsfører.

Send oss en mail, og vi kontakter deg så snart vi kan!

0 + 5 = ?