Sumango er integrert mot Sticos oppslag, hvor man enkelt kan søke etter fagartikler, standarder, endringer i lovverk, dommer, brev/uttalelser osv. Alt dette slik at hverdagen til regnskapsføreren skal bli enklere og bedre.  Regnskapsbedriftens ansatte vil med denne integrasjonen få tilgang mer støttemateriell som kan brukes i den daglige rådgivningen og diskusjon med kunden. Med Sticos Oppslag vil du få tilgang en kunnskapsbank som gir deg mye informasjon om lover, forskrifter, standarder, uttalelser og faglitteratur. Alt samlet på ett sted. Om du sitter med kompliserte problemstillinger eller bare trenger å få bekreftet fakta – svaret finner du hos Sticos Oppslag.

Oppslaget inneholder over 450 skjemaer som dekker deres fagområder. De har i tillegg enkle og praktiske veivisere som lar deg trinn for trinn utføre en rekke arbeidsprosesser innen regnskap, mva., skatt, sykepenger, lønn osv.  Oppslagsverket gir deg raskt og enkelt korrekt informasjon om lover, rutiner, regler etc.. Om du sitter med kompliserte problemstillinger eller bare trenger å bekrefte fakta – svaret finner du her. I Sumango er vi opptatt av å forenkle arbeidsoppgavene til regnskapsføreren. Integrasjoner fra vår løsning til andre 3. parter er viktig, og vil gi brukerne en sømløs arbeidsdag. Man slipper å logg inn og ut av ulike systemer.

Produktark

Har du Sumango installert hos deg, og en aktiv bruker hos vår samarbeidspartner Sticos Oppslag, er det enkelt å finne oppdatert informasjon rundt dette temaet. Verktøyet gir deg masse nyttig informasjon og kan hjelpe deg og ditt byrå til en enklere hverdag ! Du vil få mye hjelp i ditt daglige arbeid, og tilgjengeligheten er suveren.

Sticos

Er ett ledende på faglige oppslagsverk og holder personal- og regnskapsbransjen oppdatert på lover og regelverk. Deres løsninger brukes av ca. 10 000 kunder og 25 000 fagpersoner. Sticos Oppslag har vært et uunnværlig verktøy for regnskapsførere og revisorer i over 30 år. I tillegg tilbyr Sticos produkter for oppdragsstyring og rapportering, samt kurs innen de samme fagområder.

Ønsker du mer informasjon om våre løsninger, ta kontakt med oss gjennom skjemaet under!

Send oss en mail, og vi kontakter deg så snart vi kan!

3 + 5 = ?