Sumango er nå Sticos Forhandler

Sumango har signert avtale om å bli Sticos Forhandler.  Dette betyr at Sumango kan selge Sticos sine løsninger, hvor Sticos videre vil håndtere den faglige og tekniske supporten. Vi inngår dette samarbeidet med bakgrunn i våre kunders behov og ønsker.

Sticos Oversikt:

Sumango vil forhandler flere av Sticos sine produkter, ett av disse er «Sticos Oversikt». Oversikt er det eneste verktøyet du trenger for oppdragsstyring, kvalitetsstyring og avstemming.

Sticos Oversikt er et nettbasert styringsverktøy for regnskapsførere, enten du jobber i regnskapsbyrå eller en intern økonomiavdeling. Med Sticos Oversikt får du full kontroll på alle kunder, oppdrag, oppgaver og tidsfrister, samtidig som du sikrer at arbeid utføres i henhold til god regnskapsføringsskikk.

Med Sticos Oversikt får du som jobber med lønn og regnskap full kontroll på tidsfrister, gjøremål og dokumentasjon på utførte oppgaver.

Om Sticos:

I over 35 år har Sticos vært ekspert på å gjøre komplisert regelverk enkelt og forståelig for deg som jobber med regnskap, lønn, HR/personal og personvern. Sticos kombinerer nyskapende teknologi med praktisk fagkompetanse for å gi deg brukervennlige løsninger og faglig trygghet.

Om Sumango:

Sumango AS ble etablert i 2013 og har utviklet regnskapsløsningen Sumango basert på Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Regnskapssystemer som Sumango er spesiallaget med tanke på relasjonene mellom regnskapsbyrået og deres kunder. Regnskapsbyråene kan gjennom Sumango tilby en fullverdig forretningsløsning til kundene, alt lagret sikkert og trygt online i Microsoft Azure.

Vi ser frem til et godt samarbeid til det beste for våre kunder.

For spørsmål, ta kontakt med:

Sticos AS, Partneransvarlig Siri Bratvold, siri@sticos.no, telefon 928 97 997

Sumango AS, Salgsansvarlig Roger Nilsen, roger@sumango.no, telefon 48 16 95 18

Send oss en mail, og vi kontakter deg så snart vi kan!

3 + 1 = ?