Tittelen er hentet fra Hans Christian Ellefsen, leder for Teknologi og Innovasjon i Regnskap Norge, sitt innlegg på Regnskap Norge sine hjemmesider om SAF-T.

Etter å ha arbeidet med konseptet siden 2010, har nå endelig Skattedirektoratet kunngjort «Standard for innhold og format ved gjengivelse av elektronisk bokførte opplysninger».

Les hele artikkelen til Hans Christian her.

Gode løsninger og tilrettelegging av SAF-T

Vi i Sumango er selvfølgelig med i Regnskap Norge sitt IT-Forum. Sammen med Microsoft skal vi sørge for gode løsninger for regnskapsføreren og kunden(-e) til regnskapsføreren. Vår løsning er bygget med fokus på å gjøre regnskapsførerens daglige oppgaver enklere, mer effektive og mer rasjonelle. Samhandling med kunde ved å tilby gode løsninger bygget på Microsoft plattformen gir mange muligheter. Ikke bare er det viktig å ha ett system som fungerer. Systemet må også kunne tilrettelegge for god og effektiv arbeidsflyt, bla. ved å tilrettelegge for nye standarder som SAF-T.

Inviter kunden til dialog og samhandling

Ikke mist kunder, SAF-T, effektiv hverdag!

Som regnskapsfører må du tilby deg og dine tjenester! En viktig faktor for å lykkes i bransjen fremover, er nettopp å tilby tjenester, oppgaver, system og ikke minst kunnskap. Har du en kunde som er i ferd med å se på andre løsninger, og/eller andre byrå – grip den muligheten dette er selv. Du som regnskapsfører må tørre å invitere kunden med til dialog og diskusjon, uten at dere mister fokus på felles mål. Sett dere felles mål, gjør grep på systemsiden, involver kunden i beslutningene og la kunden være med å gjøre jobben.

Er du usikker på hvorfor du skal velge ett system som ligger i skyen? Vi har laget en kort intro til hvorfor du bør benytte deg av skybaserte forretnings- og økonomisystemer. Den kan du laste ned her.

Ønsker du å høre mer om mulighetene med vår løsning, ta kontakt med oss. Enten gjennom kontaktskjema under, eller på sosiale medier som Facebook eller LinkedIN.

 

Send oss en mail, og vi kontakter deg så snart vi kan!

0 + 1 = ?