Sumango har inngått samarbeid med Paperflow ApS.

Med våre felles løsninger sørger Sumango og Paperflow for en korrekt og effektiv måte for bilagshåndtering. Med kraftig AI-drevet teknologi for skanning og behandling av dokumenter, sørger løsningen for gode og effektive prosesser.

Hvordan fungerer dette?

Bilaget sendes til angitt adresse, og den kraftige AI løsningen fanger og tolker data fra ett hvilket som helst format uten behov for å lage maler.

Kontinuerlig læring og validering av data gir høy treffprosent og stor grad av nøyaktighet. Deretter sendes bilaget inn i Sumango, klar for videre håndtering. I Sumango vil bilaget, uavhengig av format, være ferdig tolket. Linjene på bilaget kan posteres automatisk på linje-/varenivå til riktig konto i regnskapet. Alt for å gjøre bokføringen smidigere, raskere og mer korrekt for regnskapsføreren og kunden.

Bilaget kan automatisk sendes på flyt for godkjenning der det er behov, eller legges direkte til betaling fra Sumango sin bankløsning.
Denne kombinasjonen gir regnskapsføreren tid for bedre oppfølging av kunden, og kunden er alltid oppdatert på sin økonomiske status.

Utnytt løsningen maksimalt, gi bedre råd og veiledning

Ny funksjonalitet som dette bidrar til at regnskapsføreren får bedre tid til sine kunder. Regnskapsføreren kan gi bedre råd og veiledning basert på korrekte data.
Utnytter din regnskapsfører tiden riktig?
Følger regnskapsføreren med «i tiden»?
Har regnskapsføreren de riktige verktøyene for å levere deg den kvalitet du forventer?
Bruker ditt firma og regnskapsfører løsningen sammen?

Om du eller regnskapsføreren svarer «NEI» på noen av spørsmålene over, kan det være på tide å diskutere nye og bedre systemløsninger.

Ønsker du å lese mer om Paperflow, kan du gjøre det her.

Ønsker du å komme igang med Sumango sine effektive løsninger?

Ta kontakt med oss gjennom skjemaet under, eller kontakt oss på e-post

1 + 3 = ?