Fremtidens regnskapsløsning

Sumango er designet for en regnskapsbransje i stadig utvikling, og kundene forventer i større grad å være oppdatert og involvert i sitt selskaps økonomi til enhver tid. Kombinasjonen av et online forretningssystem (ERP) som støtter alle forretningsprosesser, og hvor kundene kan gjøre deler av jobben selv, gir en mulighet for regnskapsbyrået til å få flere og større kunder, samtidig som kundene selv får et større eierskap til nøkkeltall.

Enkel

Sumango er bygget på kjente Microsoft-programmer som Office 365, og vil være enkelt å forstå og bruke. Med Sumango gjøres regnskapet så enkelt at det holder for kundene å laste inn et bilde av fakturaen inn i regnskapsprogrammet.

Sikker

Med Sumango ligger regnskapet trygt lagret online, og du vil alltid ha oversikt over viktig informasjon.

Fleksibel

Med Sumango kan regnskapsførere og kunder jobbe i det samme systemet, der kunder eksporterer dataene direkte over regneark som Excel. Dette gjør det mulig å dele informasjon på samme tid.

OneDrive

OneDrive

OneDrive lagrer alle filene dine, og du kan enkelt dele og arbeide på de samme filene med kolleger på tvers av alle enheter.

Office 365

Office 365

Office 365 gir deg tilgang til de nyeste versjonene av Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote og mer på tvers av alle enheter.

Sharepoint

Sharepoint

Ved å kombinere Sharepoint Online og Microsoft Business Central gir Sumango kundene muligheten for tilgang til skreddersydde portaler hvor oppdatert informasjon, nyheter og rapporter legges ut.

Microsoft Power BI

Power BI

Med Microsoft Power BI får du en komplett selvbetjent BI-løsning sammen med Office 365 og integrert med Sumango.

mobil

Forretningsløsning

Enterprise resource planning (ERP) er den internasjonale betegnelse om en programvare som støtter opp om produksjon, lager, salg, innkjøp og økonomi. ERP-systemer inneholder løpende og alltid oppdaterte data, felles database og et enhetlig brukergrensesnitt på tvers av moduler og plattformer.

Sumango har laget en enkel og fleksibel ERP-løsning som alltid er oppdatert. Med Sumangos ERP-løsning fjernes unødvendig dobbeltarbeid, og er en online løsning uten skjulte kostnader.

Office 365 integrasjon

Gjør arbeidsdagen enklere

Office 365 er nå integrert med Sumango slik at du har verktøyene du trenger for å få jobben gjort hjemme, på kontoret eller når du er på farten. Å jobbe online gir din regnskapsbedrift mulighet til å jobbe mer effektivt og fleksibelt. Du har mulighet for å chatte, ha videomøter, dele dokumenter på skjermen, ringe og motta samtaler – alt i ett og samme grensesnitt. En moderne plattform som Office 365 gir mange fordeler, som en pålogging – ett passord.