Her er selskapet bak Sumango

Sumango AS ble etablert i 2013 og har utviklet regnskapsløsningen Sumango basert på Microsoft Business Central.

Regnskapssystemer som Sumango er spesiallaget med tanke på relasjonene mellom regnskapsbyrået og deres kunder. Regnskapsbyråene kan gjennom Sumango tilby en fullverdig forretningsløsning til kundene, alt lagret sikkert og trygt online i Microsoft Azure.

Sumango og Microsoft

Sumango er basert på Microsoft Business Central. Det er et kraftig og fleksibelt rammeverk som har hatt stor suksess globalt og teller over 110.000 selskaper. Den enkle, sikre og fleksible løsningen er alltid oppdatert – det er en ekte sky-løsning uten skjulte kostnader.

Ved å legge til rette for norske forhold, men utviklet på en anerkjent internasjonal plattform kombineres det beste fra to verdener: den lokale kunnskap knyttes sammen med et stort utviklermiljø fra Microsoft. Den amerikanske IT-giganten har over 300 utviklere som kontinuerlig jobber på løsningen.

Basert på et rammeverk innenfor Microsoft-verden, blir dessuten integrasjon med andre populære Microsoft-tilbud (som Office 365) betraktelig lettere.

Sumango AS

Har sitt opphav i firmaene Oseberg Services AS og Oseberg Solutions AS. De to virksomhetene er resultatet av en fisjon fra selskapet Oseberg Kompetansesenter AS som ble etablert i Tønsberg i år 2000. Fra selskapet ble etablert i 2013 og frem til idag, har selskapet jobbet med å ta frem regnskapsløsningen Sumango. Sumango ble presentert for markedet i april 2016.

> Oseberg Services AS

Leverer et bredt spekter av tjenester innenfor økonomi, regnskap, lønn og rådgiving til rundt 250 bedrifter over hele Østlandsområdet. Her får du hjelp og bistand fra etablering av selskaper til økonomiske tjenester.

> Oseberg Solutions AS

Leverer forretningsløsninger og tjenester relatert til implementering og support av Microsoft Business Central hos nye og eksisterende kunder. Solutions leverer løsninger til flere bransjer, bl.a. grafisk industri, prosjekt-/produksjonsrettet industri og handel. Ofte er dette virksomheter som har behov for gode prosesser og løsninger for lager og logistikk, prosjekt, salg/ordre/innkjøp og økonomi.

Grupperingen er lokalisert med hovedkontor på Nøtterøy utenfor Tønsberg, og avdelingskontor sentralt i Oslo. Selskapene har over 80 ansatte og omsatte i 2020 for ca. 110 MNOK.

Noen av våre samarbeidspartnere: