Merkedag for regnskapsbransjen

Regnskap Norge arbeider kontinuerlig med å forbedre og utvikle regnskapsbransjen, både i Norge og internasjonalt. Foreningen er viktig for sine medlemmer, men også viktig for samarbeidspartnere, offentlige etater og andre bransjeorganisasjoner. Merkedag for regnskapsbransjen i Norge er idag 01. juni.

I en artikkel publisert på Regnskap Norge sine hjemmesider står det å lese:

«Fredag 1. juni er en merkedag i bransjens historie. Da ble forslag til ny regnskapsførerlov overlevert Finansdepartementet – nesten på dagen 25 år siden autorisasjonsordningen først ble vedtatt. Vi er godt fornøyde, og har fått gjennomslag for det meste vi har jobbet for. Det nye forslaget gir etter vår mening en god og moderne lov, tilpasset fremtidens behov. Les mer om våre kommentarer og oppsummering av forslagene.» 

KRAVSPESIFIKASJONER VED UTKONTRAKTERING AV SYSTEM OG DRIFT

Regnskap Norge og systemleverandørene til bransjen har tatt tak i resultatene fra tematilsynet om IKT fra Finanstilsynet og introduserer kravspesifikasjoner ved utkontraktering av system og drift.  Vi i Sumango ønsker dette velkommen, og arbeidet med implementering av de nye avtalene er igang. Enklere og mer oversikt er bra for alle parter.

ÅRSMØTE OG GENERALFORSAMLING

Det nærmer seg med stormskritt årets årsmøte og generalforsamling i Regnskap Norge. Dette vil i år, som i fjor, foregå på Quality Hotel Expo, Fornebu. Vi i Sumango er klare for å delta. Ta en tur innom vår stand, bli med i trekning av fete premier. Vi lodder ut en Microsoft Surface Laptop, med tilgang til Sumango demobruker. Her er det vel vært å ta en tur innom vår stand.

I tillegg kan du selvfølgelig få høre mer om vår løsning, og hvordan vi kan bidra til at ditt regnskapsbyrå kan jobbe mer effektivt med de riktige verktøyene.

Ønsker du å vite mer om vår løsning og våre produkter, ta kontakt med oss gjennom skjemaet under eller via våre hjemmesider, Facebook eller LinkedIN profiler.

Kilde: Regnskap Norge hjemmesider.

Send oss en mail, og vi kontakter deg så snart vi kan!

1 + 6 = ?