mCash Faktura – digitalisering av din bedrift på 1-2-3

Hvert år sendes det ut 164 millioner papirfakturaer i posten. Vi flytter betaling av fakturaen inn i mobiltelefonen på en kostnadseffektiv måte for din bedrift. De fleste nordmenn sjekker mobiltelefonen så ofte som hvert sjette minutt, noe som tilsvarer et gjennomsnitt på 150 ganger om dagen. mCash integrert i din ERP løsning er nå tilgjengelig!

Digital og enkel fakturaløsning.

Med mCASH Faktura kan din kunde enkelt og umiddelbart betale regningen der vedkommende skulle befinne seg. mCASH Faktura sendes direkte inn i kundens mobiltelemcash-fakturafon i et enkelt og oversiktlig grensesnitt. mCASH Faktura kan sendes rett inn mobiltelefonen og sluttkunde vil få en push-varsel om en mottatt regning. Mottakere kan se fakturaen, betale med engang eller avvise betalingen for å trigge en fallback (papirfaktura, e-post, etc). Annen funksjonalitet er mCASH Faktura Innmelding – sluttbruker skanner QR-koden på den første fakturaen, og på 1-2-3 er de innrullert i løsningen. Fremtidige fakturaer sendes rett inn i mobiltelefonen. Løsningen kan skreddersys basert på din bedrifts behov.

Gi økt brukervennlighet for sluttbruker og bedre din likviditet

Ved å flytte fakturaen i sentrum for sluttbrukeren – mobiltelefonen – kan du sikre raskere innbetaling og bedre likviditeten din.

For mer informasjon om muligheter i og rundt mobilbetaling, se mCash sine hjemmesider.

I Sumango jobber vi hver dag for å gjøre hverdagen enklere, mer effektiv for regnskapsbedriften og deres kunder. Håndtering av mobile handelstransaksjoner er en viktig brikke i dette. Verden blir mer  og mer digital og vi får nye brukere som ikke kan «leve uten» sin mobil. Det skal være enkelt å komme igang, det skal være enkelt, sikkert og fleksibelt å bruke våre løsninger. I vår løsning har regnskapsføreren eller bedriftens økonomiansvarlig umiddelbar oversikt over ubetalte og betalte fakturaer. Umiddelbart etter at sluttkunden har betalt fakturaen i sin mobil, vil bedriftens økonomiansvarlig og/eller regnskapsføreren registrere fakturaen som betalt!

Kort og greit, raskere oppgjør = bedre likviditet!