Forretningssystemer og hvordan de bør fungere, har vi i Sumango sterke meninger om. Dette gjelder også for mange aktører i vår bransje. Ofte ser vi at det er en konkurranse om hvem som kom først med løsningene. Dette kom tydelig frem i Finansavisen sitt bilag «R»  tidligere i fjor høst hvor dette var fokuset i mange av artiklene.

Det som slo meg er at lederne for to av de største systemleverandørene i Norge har fokus på hvem som var først i skyen. For meg blir dette en irrelevant diskusjon. Det blir litt som å diskutere hvilken gressklipper som kom først, alle som har en gressplen er enige om at gressklipper er kjekt å ha, men hvilket merke som kom først spiller ikke så stor rolle. Det jeg mener er interessant å se på er funksjonalitet og valg av plattform fremfor hvilke som kom først.

FORRETNINGSSYSTEMER SOM GIR SAMHANDLING MELLOM BRUKERE

Samhandling

Gode forretningssystemer skal tilrettelegge for god samhandling mellom brukere av systemene. For Sumango sin del betyr det at regnskapsfører og kunde skal ha tilgang til de samme data . Da kan regnskapsføreren gi de gode rådene som kreves av en god regnskapsfører. Samhandlingen må være uavhengig av hvilken type enhet som benyttes og hvor i verden man befinner seg. Med Sumango kan du være tilgjengelig uavhengig av hvor, når og hvilken enhet du ønsker å benytte. Det er full støtte for iOS, Windows og Android enheter.

TILGANG TIL DET DU TRENGER

Det må være mulig å tilpasse utseende til hver enkelt bruker og ikke minst hvilken enhet brukeren benytter. Det er derfor en regnskapsfører ser andre funksjoner enn sine kunder. En bruker skal ha nødvendig med tilgang og se det brukeren har behov for. Har brukeren tilgang til for mye, blir det forstyrrende og systemet oppleves som tungt. Har brukeren tilgang til for lite, oppleves systemet som mangelfullt. Min erfaring er at dette ofte er årsaken til misnøye med systemene som benyttes. I verste fall kan dette være årsaken til at noen bytter system, og dermed skaper ny frustrasjon og økte kostnader.

FREMTIDSRETTET

Alle forretningssystemer som tas i bruk i dag må være utviklet med tanke på å kunne effektivisere hverdagen for brukerne. Ikke bare i dag men også fremover i tid. Det er ingen som kan si med sikkerhet hvordan fremtidens arbeidsdag vil se ut og det er derfor viktig at systemene bygges på en fremtidsrettet plattform.

Med fremtidsrettet mener vi at forretningssystemet skal kunne håndtere store mengder data. Data skal behandles maskinelt og raskt. Data skal kunne deles på tvers av systemer og brukere. Dette er de elementene vi mener er viktige for at systemene skal kunne fremme effektivitet. Dersom vi som systemleverandør ikke har fokus på dette, ville jeg selv vært skeptisk til å benytte systemet. Det er mange systemer i dag som er flyttet opp i skyen ved å fikse på eksisterende programkode og gjort det tilgjengelig via en nettleser. Dette betyr ikke at systemet er fremtidsrettet. «Brura er bare pynta på», som det heter. Det er derfor viktig å se på plattformen forretningssystemet er bygget på, og om plattformen er klar for fremtiden.

MICROSOFT SOM PLATTFORM

I Sumango har vi fokusert på Microsoft sine løsninger og mener at de har en plattform som vil kunne ta oss inn i fremtiden på en effektiv, sikker og funksjonell måte. Vi har spesialisert oss på Microsoft Dynamics NAV, Office 365 og Microsoft Dynamics CRM/Sales i tillegg til vår egen løsning Sumango. Disse løsningene kombinert med hverandre gir en unik og rimelig løsning for bedrifter i Norge. Alt er trygt lagret, driftet og vedlikeholdt i Microsoft Azure.

HVORFOR MICROSOFT DYNAMICS OG SUMANGO

Microsoft forretningssystemer

  • Forretningssystemet er skybasert
  • Fungerer på alle enheter
  • Gir muligheter for rollebasert tilgang
  • Plattformen har funksjonalitet som kan tas i bruk etter behov
  • Microsoft har fokus på sømløs samhandling, både mellom egen programvare og programvare utviklet av andre.
  • Oppdatering i sanntid
  • Enkel og forutsigbar prisstruktur
  • Lønn inkludert i løsningen

Er du usikker på om Sumango passer for deg og ditt regnskapsbyrå, ta gjerne kontakt med oss så finner vi tid for en gjennomgang.

Send oss en mail, og vi kontakter deg så snart vi kan!

0 + 1 = ?