En av de store tidstyvene i regnskapsbransjen er bankavstemming. Med riktig verktøy får regnskapsføreren tilgang til forenklet bankavstemming. Som igjen gjør arbeidet både enklere, mer korrekt og presist fremfor å håndtere dette manuelt. Viktig med gode samarbeidspartnere som ser mulighetene til forenkling. Med Sumango Direktebank kan du avstemme flere typer konti i regnskapet. Kunden har alltid tilgang til en oppdatert saldo på sine konti.

Hvordan avstemme banken?

I regnskapet er det satt opp en konto pr. bankkonto. Man kan ha ulike kontotyper som driftskonto, skattetrekkskonto, valutakonto osv. Den enkelte konto skal avstemmes for å se at transaksjonene stemmer overens med hva som står i regnskapet. Tidligere har man fått kontoutdragene, enten manuelt fra kunden, eller hentet de i banken. Nå automatiserer vi denne jobben med automatisk avstemming.

Har du sett hvor enkelt og raskt bankavstemming gjøres når du er koblet direkte mot bank fra regnskapssystemet? I Sumango har vi støtte for å håndtere betaling, innbetaling og avstemming direkte i regnskapsløsningen uten at man trenger å hente eller laste opp filer fra/til nettbank. Med vår samarbeidspartner ZData har vi klar en løsning som støtter alle banker på deres tekniske plattform.

Med forenklet bankavstemming kontrollerer du raskt regnskapet

Viktigheten med bankavstemming sier seg nesten selv, men det er rett og slett en kontroll av regnskapet. Alle utgifter skal posteres og dokumenters og finner man avvik skal disse håndteres. Dersom det er feil i regnskapet, finner man ofte dette under rutinen med bankavstemming. Enhver regnskapsfører legger sin stolthet i at «banken skal stemme» før dagen er over.

Bankavstemming er avstemming av regnskapet mot bank, og er en kontroll av føringen i regnskapet.

Ta en titt på vår video som viser hvor rakst og enkelt du kan håndtere bankavstemming med det riktige verktøyet. Forenklet bankavstemming er en del av vår løsning «Direkte Bank«.

Ønsker du mer informasjon om våre løsninger, ta kontakt med oss – så finner vi ett tidspunkt for en presentasjon!

Send oss en mail, og vi kontakter deg så snart vi kan!

3 + 0 = ?