forretningsmuligheter og Business Central

Velg riktig retning med Business Central. Velg retningen som gir deg nye tjeneste- og forretningsmuligheter. En vei med Microsoft!

Lansering av Dynamics 365 Business Central

Microsoft lanserer Dynamics 365 Business Central i 14 land, inkludert våre naboer Danmark, Sverige og Finland. Vi i Norge er ikke med i denne runden, men Microsoft annonserer flere land til sommeren. Forhåpentligvis vil Dynamics 365 Business Central bli lansert i Norge i løpet av 2018.

 

Dynamics 365 Business Central er siste versjon av Dynamics NAV, levert i Azure som en skytjeneste av Microsoft.

Til høsten vil neste versjon av Dynamics NAV også bytte navn til Dynamics 365 Business Central. Det vil være uavhengig om Microsoft eller en forhandler drifter løsningen. Business Central er nemlig nettopp det, en navneendring, for produktet er bare siste versjon av gode gamle Navision.

Vi i Sumango jobber tett med Microsoft, og jobber hardt for å tilby våre kunder gode og effektive løsninger bygget på, i og rundt verktøyene til Microsoft. Vi har vært i skyen med vår løsning i flere år. Samspillet mellom Microsoft sine produktlinjer, fra kontorstøtte til forretningsløsninger blir bare bedre og bedre.

Microsoft ønsker å fjerne de store årlige versjonene som vi er vant til, og vil heller lansere oppdateringer til Dynamics 365 Business Central en gang i måneden, på samme måte vi nå er vant med fra Office 365.

Hva med tilpasningene?

For å få til en slik oppdateringstakt måtte Microsoft tenke nytt, siden dagens kundetilpasninger ligger innlemmet i deres kode. Derfor har Microsoft utviklet Extensions. Dette er en ny måte for oss som partner å programmere systemet på, som ikke griper inn i standardkoden fra Microsoft på samme måte. Det betyr at selve oppgraderingen av standardkoden er lite tidkrevende, mens det bare er de Extensions som berører endret standardkode som må oppdateres for hver nye versjon.

Ønsker du at vi tar kontakt med deg, registrer deg i skjemaet under og vi setter opp ett møte med deg. Om møte er fysisk eller via web, det er opp til deg!

 

Send oss en mail, og vi kontakter deg så snart vi kan!

0 + 1 = ?