Computerworld Norge Event – «Digitalisering av regnskapsbransjen»

Regnskapsbransjen er i stor endring, derfor arrangerer Computerworld en heldagskonferanse hvor man ser på hvordan digitalisering påvirker både deg som jobber med regnskap og de som bruker regnskapet. Dette skjer i forlengelse av Regnskap Norge sitt arrangement «Overskudd 2017«. Foredragsholderne vil den 22. september fokusere på hvilke nye muligheter som ligger i teknologien for begge disse brukergruppene. Hvor automatisert kan regnskapsføringen bli? Innfrir leverandørene av regnskapsprogrammer sine løfter om enkelhet? Dette og flere spørsmål tar man for seg på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport den 22. september. Du er invitert og vil blant annet treffe toneangivende aktører som Visma-sjef Øystein Moan og Microsoft-sjef Kimberly Lein-Mathisen.

Dagen åpnes med at førstelektor Ragnvald Sannes ved Handelshøyskolen BI snakker om hva utviklingen kan bety for bransjen, hvorfor den må endre seg og hvilke grep man kan ta for å digitalisere egen virksomhet.

Sumango ønsker med dette å invitere deg til konferansen med gratis inngang.

Du kan benytte VIP-kode: «REGNSKAP17-SUMANGO-E” ved påmelding.

Sumango stiller som partner, sammen med Microsoft, på ett av årets store event for alle i regnskapsbransjen. Vi i Sumango skal være tilstede med stand og vi skal delta med foredragsholder.

Digitalisering starter med valg av riktig plattform. Vi har valgt Microsoft som plattform til vår løsning Sumango. Det gir oss mange muligheter, det gir oss sikker drift, det gir oss fleksibilitet, det gir oss trygghet, det gir oss forutsigbarhet. Vår reise har startet – er ditt regnskapsbyrå klar for den digitale reisen?

Sjekk ut den spennende agendaen her.

Teknologi er viktig, regnskapsbransjen er i endring – og husk at det å endre regnskapsløsning ikke er vanskelig. Det er enklere enn du tror. Gevinsten ved å bytte fra gamle on-premise løsninger til skybaserte løsninger er mange og store. Ikke bare kostnadene relatert til drift, men også mulig tap av inntekter om man mister kunder som følge av gammel teknologi.

Ønsker du å treffe oss i forbindelse med arrangementet til Regnskap Norge og Computerworld, fyll inn kontaktinfo under så gjør vi en avtale.