Sumango Autobank- ny og enklere betalingsløsning

Direktebetaling til bank gjør jobben for regnskapsføreren enklere. Den siste tiden har vi jobbet mye med å forenkle arbeidsoppgavene til regnskapsføreren på betaling. En stor del av tiden til regnskapsfører går med til å avstemme bank, betale i bank, finne avvik og kontrollere…. Dette har vi gjort noe med!

Med vår nye bankløsning slipper du å logge deg inn i bank for å godkjenne betalinger. Du jobber med betalingen(-e), filtrerer og sorterer før du sender betalingen(-e) til bank.

Vi støtter alle banker og du kan selvfølgelig betale i alle valutaer. Betaler du i valuta, er det også automatikk med hensyn til beregningen av agio/disagio.

Ta en titt på vår Youtube kanal, her finner du enkle guider på ulike emner i Sumango.

Sumango Lønn

En viktig og stor del av regnskapsførerens arbeidsoppgaver omhandler lønn. I dag er det slik at mange bedrifter/klienter setter ut lønnskjøring for sine ansatte til sin regnskapsfører. Det er mange grunner til at man velger å outsource arbeid med, i og rundt lønn.  Lønn er vesentlig, ikke bare er det en stor kostnad for bedriften – det er også viktig for den enkelte ansatte at lønn kommer på riktig tid, med riktig beløp, riktig skatt, riktig tillegg osv. osv. Å ha kontroll på lønnskostnaden er vesentlig for en bedriftseier, bruk derfor regnskapsføreren til dette arbeidet.

Sumango Lønn er ett fullt integrert lønnssystem til Microsoft Dynamics 365 Business Central. Systemet kan håndtere alle parametere av lønnsutbetaling i store, mellomstore og små virksomheter.

Les mer om lønn her.

Send oss en mail, og vi kontakter deg så snart vi kan!

7 + 1 = ?